Thursday, December 22, 2011

Dugaan penutup 2011...

Penghujung tahun 2011 merupakan my biggest mental breakdown.. Krem urat tengkuk dibuatnya.. Lama2 mati strok je aku ni nanti. Lepas dikejutkan dengan berita aku nak kena transfer Kelantan, aku dapat call plak semalam dari klinik mengatakan medical check up  bibik tak lulus coz katanya ada penyakit and mungkin permit kerja dia tak lulus. Nak nangis je aku rasa. macam mana aku nak g Kelantan. Mana aku nak tinggalkan anak2 aku. Kalau bibik tak der sapa nak tolong mak aku jaga anak2 aku. Block otak aku semalam memikirkan apa yang patut aku buat. Aku terpaksa tukar my plan.

Aku terpaksa memikirkan kemungkinan aku perlu  membawa anak aku yang kecik tu kemudian mencari pengasuh di Kelantan. Supaya mak aku jaga Addam je. Tak la susah sangat. Dia pun tak banyak kerenah. Ramai kata kenapa tak bagi laki aku je jaga anak2..but seriously i dont thnk he can.

I felt like crying out loud. And the sad thng is i dont get all the support i need.. ;-(

2 comments:

Ahmad Tongkeng said...

sad

don't you have anyone else here?

juliaismail said...

Ramai. Tp kadang2 orang ingat dia membantu but they just make it worst..