Saturday, December 31, 2011

Tk ada persiapan langsungg..

Ill be going to Kelantan on 13 Januari tapi apa pun aku tak buat.
Malas nak pk sebenarnya.
Rumah pun cari gitu2 je.. Hari ni hari last aku keje..
Rasa cam malas je nak p keje .
Aku mintak bos jangan bagi assignment. Aku kata ari ni aku nak post cantik je. Ingat petang jap g aku nak p jalan TAR beli barang skit. Pastu aku nak g jalan Kenangan nak tengok baju. Need to buy more baju SOPAN so that aku tak jadi alien kat sana..
Now pukul 11.30 but still aku masih di depan computer umah mak aku. Baju keje pun tak tukar lagi.
Hati ni membuak2 kata nak p shopping!! Hahahaha..mentang2 baru dapat duit backdated..Yang penting aku nak p beli HP dulu..

No comments: