Wednesday, December 21, 2011

Kena Block!!! Bagus!!

Ari ni aku dapat tau blog aku dah kena block ngan opis. So aku tak leh view blog aku tapi hanya boleh hantar entri. So pada yang baca kalau ada salah apa2 malam skit la baru aku leh betulkan..Bagus betul..Yang heran blog orang lain boleh plak aku view tp blog aku sendiri tak leh plak view...Tepuk tangan skit!! Horey!!

3 comments:

Ahmad Tongkeng said...

salah setting kot Julia?

OR MAYBE.. banyak sgt url link ni naik kat IT admin, dorg mmg block kalau mcm tu

juliaismail said...

Ye ke? i try computer kawan i pun kena block gak..

Ahmad Tongkeng said...

no i mean

kalau mana2 website yg selalu 'diakses' menggunakan server company ni biasanya masa IT dept nak buat clean up / auditing nnti dorg akan review mana website URL yg slalu sgt naik tu (yg not work-related)....

tandanya mmg nak kena block lah huhu. my guess is blog u sgt popular dlm building u, ramai org dok diam2 baca hihihi