Thursday, December 29, 2011

Serbu bangunan tak siap..

Semalam sepatutnya aku tak ada assignment.
Aku pun baik la tido ingat nak masuk opis lambat tak pun rasa cam nak EL je.
Ye la aku pun dah nak blah dah dari opis kosmo KL ni.
Tup2 opis call plak
Suh aku buat tinjauan kat tapak Pangsapuri Ukay Bistari yang terbengkalai.
Katanya pasal story front page pasal pemilik pecah zink n rampas kunci.
Nak baca klik sini
Suh plak aku cari management.
Ni yang letih skit sebab kena g membabi buta yang kita tak tau orang nak layan kita ke tak.
So aku pun gerak la dengan foto g sana.
Sampai2 aku nampak bangla je ada. Cuak gak aku nak tangkap gambar pastu nak cari opis management.
Dengan berani nye aku masuk je celah2 zink tu tanya kat bangla2 yang semua pandang aku macam nak makan.
Ish kalau aku kena qeqah kat sini naya je. Kelantan ke mana apa ke mana.
Sib baik ada kontraktor Melayu tu datang tanya aku.
Ye la terkejut la tengok pompuan tetiba ada dalam construction site kan.
Sib baik dia ok pastu tunjuk aku pintu ke bilik management.
Sumpah pintu dia cam play wood kat umah2 kongsi.
Tapi entah la aku tak fikir apa pun. Sebabnya time tu mendung cam nak ujan so aku nak bagi cepat je habis.
Masuk dalam pintu tu ada dua orang bangla, sorang india n sorang cina.
India n Cina tu layan aku ok. Bagi aku semua information yang aku nak.
Dalam 15 minit je aku kat sana aku pun balik..
Hahahaha..itu je cerita keje aku ari ni.

Malam plak aku p party Horey Horey Kosmo buat kat Restoran Tajine, KL. Makan nasi arab. Dalam banyak2 hadiah cabutan bertuah aku dapat vaucher Jusco je RM100..Itu je aktiviti aku..Skang ni dah pukul 2 pagi aku kat umah mak aku..Sekian.

3 comments:

Ahmad Tongkeng said...

hahahaha ini entry paling merudum sekali tapi interesting kakakaka

Mama Ann said...

Jgn berani sgt my dear..Bahaya ada d mana2..Berhati2...

Mama Ann said...
This comment has been removed by the author.