Wednesday, December 14, 2011

Perlu bersedia jiwa dan raga!! Kelantan...here i come!!!


Semalam aku sedih sebab dapat surat kena transfer..tapi ari ni jadi macam syok plak nak g sana. Maybe i will stay in kelantan sampai election pastu pikir la cari keje lain ke apa. Skang aku kena pk pasal rumah sewa ni..mana nak cari. Dah la sedara mara tak ada kat kelantan. Hmm..tak tau la macam mana. Anyone nak offer rumah untuk di sewa??!!

5 comments:

Dr Hannan said...

banyak je umah sewa kat kb tu
u check kat mudah.com.my k
bile dah sampai kb jangan lupe kontek i k :)

anything i can help u let me know!

juliaismail said...

Thnks Dr...

Mama Ann said...

Dont'worry my dear..Mama will always pray for you..Hopes everything will be ok..

Fatin Mraz said...

kelantan kat ner? kb ke?

juliaismail said...

A'a la FM. Kat jalan Cik Sue opis utusan