Thursday, July 10, 2008

Dah bulan July!!

Today dah masuk bulan July and tinggal lagi 35 days before my wedding. Siang tadi Hatta Dolmat baru mesej kata my baju nikah is almost done and now dia tengah buat alteration for the soft pink dress yang aku cadangnya nak pakai masa potong kek. Tak sabar rasanya nak kawin..hhehehehe.. Eventhough aku tak kenal Hatta personaly tapi aku rasa he is a very nice men plus designer. He's making my baju nikah with a very low price (for designer yang namanya semakin melonjak tapi harganya dirahsiakan di sini. hehehehe) and i believed in him. I fell glad sebab aku boleh sarung busana yang direka oleh designer like him. Aku mula tahu kewujudan designer bernama Hatta Dolmat masa PC Anugerah Era 2006 kalau tak silap aku. Masa tu temanya Jeans dan Kulit. When i told all my friends that im getting married Faizal cadangkan aku tuk suruh Hatta buat kan baju. Bila aku get to know him baru aku tau dia sebenarnya tak hidung tinggi walaupun so many people kenal dia. Tapi aku buat baju nikah jer. Baju sanding aku sewa je.

Nanti Honey Moon nak fly g Phuket. Yeay!! Aku memang dari dulu lagi idam nak g Phuket. Tak sabar rasanya. Skang ni aku dah tak tau nak buat apa dah. Bila makin dekat makin buntu dibuatnya. Macam2 plak hal yang datang. Sapa nak buat itu..sapa nak buat ini... Shazwan plak asyik sibuk sampai nak jumpa aku pun tak der masa. Menyampah betul..Bila nak ajak fitting baju pun tak der masa.Itu yang buat nya aku selalu je cari kawan nak lepak yer la..Sometimes staying at home doin nothing just make us want to hang our self at a very big tree kan..hahahaha...

Banyak benda mama ngan ayah dah setle kan. So aku just risaukan bagaimana nak mencantikkan diri aku jer. hahahaha. Bunga telur, gift, hantaran semua mama yang uruskan. Katil pun mama ngan ayah dah tempah tapi awal sangat la plak nak sampai. Orang kedai tu nak hantar 15 HB plak. Ada lagi sebulan tu. habis tu aku nak tido mana nanti!!.