Monday, August 11, 2008

Hari terakhir bekerja..

Hari ni adalah hari terakhir aku bekerja. Aku akan bercuti sampai 27 august and lepas tu aku akan kembali menghambakan diri pada Kosmo!. Apa perasaan aku? Sejujurnya aku tak ada rasa apa2 pun. Nak kata teruja nak kawin tak juga. Aku rasa kalau la aku diberi masa lebih lama, mahu aku waktu untuk berfikir. Tapi tak guna pun. Lagi tiga hari jer aku nak jadi bini orang.

The best part is, bukan saja hari ni my last day working tapi juga its my birthday!!! Bestkan..kawin dalam bulan hari jadi sendiri..

Neway, i tried to call Hatta to confirm back bila boleh amik dress tu sebab nak kena cari kot plak tuk shazwan. Tapi i cant get him. takut plak last minute tak der plak dress tuk potong kek. Tak ke naya..mak ngah shida dahwillingly to sponsor kek dua tingkat lagi kalau tak der dress nak pakai rugi wo....

Sunday, August 3, 2008

Baju dah siap!!




I've waited so long for this dress to be done...I love it so much..Baru amik dari Hatta khamis lepas. Rasa macam nak menjerit je bila masuk umah dia yang cantik itu and than dia bawak keluar baju ni. Mana tak nya masa dia aku beli kain kat jakel rasa macam simple sangat tapi dia dah buat baju ni jadi sweet sangat...Rasa tak sabar nak kawin..Yahoo!! hehehehe. Cuma sekarang ni nak cari tudung jer..