Sunday, November 13, 2011

Seminggu cuti...

Hari ni last day aku bercuti. Ya Allah..nikmat gila aku bercuti. Aku spend most of my day kat umah with my boys and some of the days aku g umah mak aku. Keje aku masak pastu makan cam orang gila. hahaha.. Rasa cam nak cuti lagi lama je...Best gak kalau jadi fulltime housewife ek...Tunggu laki balik pastu masak bagi makan. Tengah hari masak, letak dalam bekal hantar kat husband yang dah dua minggu benti keje and fulltime uruskan kedai dobi kami. So nextweek mulalah episod aku sebagai wartawan sekali lagi....

No comments: