Saturday, November 5, 2011

Rindu zaman dulu2..


Nampak cam sakit and menderakan budak2 tu. Tapi melalui pengalaman aku ia tak memberi kesan pada budak tu sebab badan dia dah cukup fleksible dan dan mungkin budak tu enjoy dengan apa dia buat. Macam aku dulu2...


Saja je aku nak masukkan gambar2 ni. Semua gambar2 ni adalah semasa sesi latihan fizikal Opera Peking di sebuah sekolah seni di Shenyang, China. Gambar ni aku dapat dalam file Reuters. Gambar yang paling bawah tu ada keluar Kosmo 4 November bahagian Dunia.

Teringat zaman2 masa aku gimnas dulu..hmm..kan best kalau aku leh jadi jurulatih..

No comments: