Saturday, July 21, 2012

Ur not perfect to others, but ur perfect to me...


Hari ni adalah hari pertama aku berpuasa di Kelantan..few days ago aku tak berapa sihat and been under my blanket all day..pagi semalam aku bangun tido dalam pukul 7.30 pagi, aku capai phn..aku masej dari husband aku..mesej tu dia hantar dalam pukul 1.40 pgi.. Mesej dia berbunyi " I OTW Kelantan dengan Aqem n Epa (our bestie)"



Aku pun terus dail phn call dia..Dia kata dah sampai kat R.Panjang. Walaupun dia plan last minute ngan kawan2 dia nak datang Kelantan, buat for me..its sweet..Last nite we had our 1st sahur for this year..sepatutnya tengahhari ni nak balik, but they decided nak bukak puasa dengan aku di Kelantan..

There we go..my first year puasa di negeri orang wasnt that bad at all..My husband came to have sahur and break fast with me..syukur...Love u syg..appreciate it so much..


Husband i yang kiri skali ye..bkn yang bju hijau tu


Aku sgt suka lolipop ni. Masa pegnant dulu banyak kali aku beli..
semalam dia belikan aku satu..terharu rasa cam baru bercinta je..
There is a good reason my god destine us to b appart for a while

2 comments:

InaIn said...

Suami yang baik, akan sentiasa berkorban untuk isterinya..

juliaismail said...

Harapnya begitu lah..amin..