Saturday, January 28, 2012

My days...

I hate my life here sampaikan aku hanya akan balik rumah pukul 12 malam untuk tidur yang tak pernah nyenyak.. Sebab rumah yang tak selesa yang terpaksa aku hadap sampai hujung bulan...

Sepanjang hampir 3 minggu aku di sini dah beberapa kali aku stay di hotel. Few nites stay at hotel are treats from few friends and beberapa kali on my own..Sedihkan hidup aku.. I hate the house..bed..and rooms sampai aku rela keluar n sleep at the hotels..hmm

Awal bulan depan aku akan stay at guest house for a months.. Adalah perkiraan antara aku ngan owner yang bagi great price for a month stay..kalau dapat rumah baru aku stay rumah tu kalau tak aku teruskan la kat guest house tu..

And lucky me..i have few friends yang datang melawat.. Terima kasih kepada kawan2 yang melawat aku tu such as Waha, Lily, Asron, Abg Naim, Farhana yang my bestie Ayu..At least i have a pinch of KL here with me..

2 days with Ayu


2 night stay from Ayu


2 comments:

Ahmad Tongkeng said...

LAMANYAAAA tak mai sini..

baca-baca je dah cite sedih.. adoi.. pity you..

I guess it doesn't really work out for you then?

juliaismail said...

Its hard to live among strangers yang tak berapa nak menerima kita. To blend in to the culture is very hard..