Sunday, January 8, 2012

Tak ada tajuk!!

Sebenarnya aku tak tau nak tulis apa.
Disebabkan its been a few days after my last entri
and aku rasa blog ni perlukan entri baru maka wujud la entri yang Tak Ada Tajuk!! ni..hehehehe..

Maybe sebab aku dok pk masa depan (di Kelantan) aku nanti macam mana kan. Berjauhan ngan keluarga..Yang penting berjauhan ngan anak2..maybe yang bujang tak paham..sebagai seorang ibu, berpisah ngan anak2 lah yang paling sukar..

Dun wory my boys.. mommy will try my best to solve this matter.. Ada siapa nak gaji kan ai jadi pembancuh kopi?!!


Abang dan Adik

Bibik baru mama tok

Adik ngan babah

No comments: