Saturday, October 6, 2012

My weight loss story..

I just wanted to share few picture of me after bersalin and after yg manage to shed some kg. And pls noted that all my efforts came from natural force..healthy dieting and excercise..tapi aku startting pun tak la gemuk sangat..masa mula2 tu berat 48 kg dan tinggi aku 147 cm. Skang ni berat aku 43kg-44kg..

Gambar ni aku duduk jadi tak la berapa nampak sangat ketembaman aku

Nampak muka je la ek..time ni masa aku baru sampai Kelantan..

So..selepas berbulan2 berusaha..daripada badan yang flabby..lemak sana sini (walaupun tak la gemuk sangat tapi lemak lepas bersalin ni lain daripada orang yang gain weight naturaly) ini adalah hasil aku..


1 comment:

Blogger said...

New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Get Rid Of 12-23 Pounds within Just 21 Days!