Thursday, March 15, 2012

MBKB Saman!!

Aku rasa aku la juara segala juara yang dapat saman dari MPKB.. ini adalah buktinya!!




Ari ni aku nak g buat pas bulanan sbb tak tahan asyik kena saman je. Punca aku selalu sangat kena saman sebab aku duk kat Guest House yang parking bawak dia MBKB yang punya. Kekadang aku sempat letak duit..ye la sebab aku g keje kul 10 lebih..dia akan saman anytime antara kul lapan sampai 10. So aku tak leh bajet kul berapa dia nak saman aku..memang aku hangin betul..Tapi malangnya ari ni aku tak leh buat pas bulanan yang berharga RM80 tu sebab nya aku kena settlekan semua saman ni dulu..tunggu hujung bulan la jawabnya!! 

No comments: