Sunday, March 23, 2008

Aku sakit pinggang!!!


Aku baru jahit manik kat baju tu tak sampai 30% pun kat baju tu. Tapi sakit pinggang dia ya ampun..nak mampus. Sampai hari tu aku terpaksa MC sebab dah tak leh tegak dah badan aku. Ni sakit balik..tak kan aku nak mc lagi. Lagi pun esok aku nak g tengok F1. Pak long bagi tiket grand stand so aku nak g tengok ngan Shazwan. Sakit pinggang pun sakit pinggang la. tak tak larat dah nak suh bebudak ofis ni tolong urut...

No comments: